Vacature Clinical Trial Assistant / Clinical Operations Assistant CTA / COA (0.8-1.0 fte)

Met een hoofdlocatie in Maarssen hebben we uitgebreide ervaring met het managen en implementeren van klinische studies in meer dan 30 landen. CR2O onderscheidt zich van andere CRO’s door de nadruk te leggen op kwaliteit en efficiëntie. We geloven in het inzetten van hoogopgeleide en onafhankelijke professionals, en ondersteunen je graag bij het realiseren van je ontwikkelingsdoelen. Ons management is actief betrokken bij al onze klinische studies en zorgt ervoor dat je de best mogelijke ondersteuning krijgt. Dit is in lijn met de filosofie van ons bedrijf, waarin we klanttevredenheid centraal stellen.

Ben jij een ervaren CTA en haal jij energie uit het ondersteunen van CRA’s, CPM’s, Quality Management en Senior Management? We zoeken een ondersteuner met ervaring in het klinisch onderzoek. Qua taken kun je denken aan het opzetten onderhouden van TMF, organisatie en vertalen van studie documentatie, financiële ondersteuning, audit ondersteuning en voorbereiding, en QMS documentatie coördinatie. Kortom jij bent een ondersteuner pur sang en vindt het leuk om een breed scala aan taken op te pakken.

Op dit moment zijn we niet op zoek naar kandidaten die op korte termijn willen doorgroeien richting CRA.

Het ideale profiel:

  • Ervaring in het klinisch onderzoek, inclusief CTMS systeem;
  • Kennis van ICH-GCP, internationale en lokale regulations;
  • Vloeiend in Nederlandse en Engelse taal;
  • Goed in prioriteiten stellen en werken met deadlines.

CR2O biedt een gezellig klein team, waarbij je mee kunt groeien met de organisatie. Er heerst een open deuren beleid met korte lijnen. Zeer nette arbeidsvoorwaarden, o.a. 36 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

Meer informatie over de vacature Clinical Trial Assistant / Clinical Operations Assistant? Neem dan contact op met Nick van den Bulk via nick.vandenbulk@cr2o.nl.

Reageren op deze vacature met je CV is gewenst. Je kunt je sollicitatie sturen aan office@cr2o.nl o.v.v. “sollicitatie CTA / COA” in het onderwerp.